En kilowatt Meter är en enhet som mätare elenergianvändningen

Posted: October 14, 2013 in Flödesmätare
Tags: ,

En kilowatt Flödesvakter är i grunden en check för att mäta mått på elektriska anställningar vigör något . Man kommer att upptäcka denna apparat bifogas till alla hem eller pad som använder ett företag hotspot för makten . Denna makt skärmen inte utrustad med kapacitet att skicka mätvärden till organisationen och det är fortfarande läste igenom fysiskt . Varje läsningen period , vanligtvis en månad , leder en agent från den kraft organisationen iväg till hem för att rikta ett läsningen för att bekräfta den elektriska användning för laddning ändamål .

Den typ av kraft Portabel Flödesmätare vanligtvis bifogas till utsidan av ett hem kallas en elektromekanisk manövrering mätare. Som makt strömmar in i hemmet , kommer en betydande aluminiumplåt snurra i fastställandet av den utnyttjade åtgärden . Två tråd loopar som möblera attraktiva flux för att mäta spänning och ström kontrollera förflyttning av plattan . Konsolideringen av ström och spänning är pekaren utnyttjandegrad . Ett register , ett arrangemang av ringer eller avancerad åskådare , registrerar oroligheterna i plattan . Punkten när organisationen delegat går till hemmet varje månad och peruses skärmen , är räkningen beräknas från registret .

En littler variation av en kraft -skärmen är en apparat som kan utnyttjas av särskiljningsförmåga som en del av hemmet eller pad . Denna mekanism innefattar ett fäste för både en maskin och en avdelare fastsättning . Eftersom apparaten utnyttjar kraften , kommer åtgärden samtidig användning och visar den elektriska kraft utnyttjas . Detta instrument är praktiskt för individer orolig klättring vigör kostnader eller väsentligen måste minska vigör utnyttjande . Den Littler enheten är utrustad för läsningen spänning , strömstyrka och ström .

Den kilowatt Mätaren har bestämmelserna i branschen dessutom . Gear beslutsfattare kan planera leveranserna överensstämmer med en kund genomgång av detaljerna . En mätare kan vara förenad med någon elektrisk segment på maskinen för att räkna ut kraft och räkna ut om varorna uppfyller uppgifterna . Det är likaså avgörande för försörjningen med denna storhet som försökt att hålla sig borta från en tänkbar överbelasta .

Det har funnits olika uppgraderingar som gjorts till elektriska läsningen apparater . Den kraftiga mätaren är utrustad för att kontrollera vigör användning under specificerade dagtid perioder som kraft kan ha lyft kostnader vid vissa tider på dagen . Några nationer använder ett förbetalt skärm som kan sluta makten tills ytterligare krediter erhålls .

Denna mätare är en gadget som typiskt kan ses i varje hem. Den har viktiga bestämmelser för kontroll av kraft utnyttjas inom all elektrisk apparatur upptäckts i hemmet och industrin . Det kan användas för att räkna ut laddningen kostnader , minska avfall och bidra till att förbättra säkrare bättre arbetsvillkor leveranser.

Leave a comment